skip to Main Content
Vsebine na spletni strani ne posodabljamo, zato so lahko informacije netočne. Za zadnje informacije glede pandemije in ukrepov spremljajte nijz.si

Smo ekipa prostovoljcev iz različnih industrij in s povezovanjem Slovenije želimo v času pandemije koronavirusa osveščati javnost o upoštevanju navodil NIJZ in ostalih uradnih institucij (WHO, UKC …) ter v čim krajšem času zagotoviti preskrbo z osnovnimi zaščitnimi sredstvi za ljudi, ki jih potrebujejo. Skupaj nam bo uspelo, saj nas je iz ure v uro več!

  • Iniciativa ponuja brezplačen odprtokoden format za izdelavo 3D maske Gladius Friends za osebno uporabo.
  • Posameznike povezuje s projektom Maska za prijatelja in tako predstavlja platformo povezovanja tistih, ki lahko pomagajo s tiskanjem 3D maske Gladius Friends in fizičnih oseb, ki si želijo maske za svojo lastno zaščito in zaščito svojih bližnjih.
  • Skupnost aktivno tiska prve testne maske 3D Gladius Heroes, za katere upamo, da bodo lahko kmalu po celem svetu pomagale zdravstvenemu osebju v kriznih trenutkih.

Oblikujemo tudi krovno zbirališče vseh odličnih idej, ki jih posamezniki in podjetja predstavljajo kot potencialne alternative za zaščito pred okužbo s koronavirusom in ponudba open source virov / navodil za lastno izdelavo določenih sredstev (maska, vizir, razkužilo).

Back To Top